DOI POMPIERI MEHEDINȚENI ȘI-AU PIERDUT VIAȚA ÎNTR-UN CUMPLIT ACCIDENT DE CIRCULAȚIE. FAMILIA ISU ESTE MAI SĂRACĂ, FĂRĂ EMANUEL ȘI FLORIN

O adevărată tragedie s-a petrecut noaptea trecută pe DN 68, în localitatea Băuțar din județul Caraș-Severin. Doi pompieri mehedințeni aflați în timpul liber și-au pierdut viața în tragicul eveniment. Accidentul a avut loc în jurul orei 02:26.


“În timp ce un bărbat de 40 de ani din Drobeta Turnu-Severin conducea un autoturism din direcția Hațeg către Caransebeș, la km 32+58 m, a părăsit partea carosabilă intrând în colțul stânga spate al unui ansamblu de vehicule format din cap tractor și semiremorcă, parcat regulamentar în afara părții carosabile.”, transmite IPJ Caraș-Severin.


Polițiștii continuă cercetările în acest caz, în vederea stabilirii cu exactitate a tuturor împrejurărilor în care s-a produs tragicul eveniment. Cei doi se întorceau spre casă.

“Astăzi, 03 septembrie, colectivul pompierilor mehedințeni a fost zguduit de o veste cutremurătoare. Doi salvatori, doi camarazi, plt. adj. Emanuel IONESCU și plt. maj. Florin ANDRIȚA, și-au pierdut viața, în urma unui tragic accident de circulație petrecut azi-noapte, în județul Caraș Severin. Cuvintele sunt puține pentru a descrie faptele acestor OAMENI, care s-au dovedit a fi eroi prin acțiunile întreprinse în sprijinul semenilor, nu numai la locul de muncă, dar mai ales în timpul liber. Pentru ei, vocația de a fi pompier s-a reflectat permanent în activitățile desfășurate, reușind să redea speranță celor aflați la nevoie și, mai mult decât atât, să dăruiască cel mai de preț dar – “VIAȚA” , atât pe timpul intervențiilor, cât și prin implicarea în numeroase campanii de donare de sânge. Cu sufletele îndurerate, transmitem condoleanțe familiilor greu încercate și ne rugăm bunului Dumnezeu să-i primească alături de îngeri. În memoria colegilor noștri, aflați în timpul liber în momentul producerii accidentului, toate efectivele inspectoratului au ținut un moment de reculegere.”, transmite ISU Mehedinți

În urma lor, au rămas familiile îndurerate.