CONTINUĂ AMENAJAREA DE PARCĂRI

Continuă amenajarea și construcția de noi parcări în municipiul Drobeta Turnu Severin. Așa cum a promis, primarul Marius Screciu continuă să construiască și să reabiliteze mai multe parcări. Ultimele la care se lucrează intens se află în zona blocurilor H și în apropiere de Școala Generală 14.

 Parcarea din zona blocurilor H, dar și a celor din vecinătatea Școlii Generale  nr.14 sunt reabilitate în ritm alert de către municipalitate. Totodată, sunt amenajate și reparate căile de acces, aleile și parcurile, iar acolo unde oamenii au cerut-o, se fac amenajări chiar și la scările de bloc. În zona blocurilor H, parcarea a fost deja finalizată și marcată corespunzător, urmând ca locurile să fie scoase la licitație pentru cei care doresc să le închirieze.Din luna iunie, urmează reabilitatea a încă 10 parcări, pentru care municipalitatea are deja finalizat proiectul și făcute toate pregătirile.Tot parcări noi, dar și spații verzi se amenajează și între blocurile aflate la mica distanță, în locurile, unde, niciodată, nu au mai existat astfel de lucrări.

Parcările și spațiile dintre blocuri constituie câteva dintre prioritățile primarului Marius Screciu, la fel ca și dezvoltarea și înfrumusețarea cartierului Schela. Lucrările sunt supravegheate zilnic, iar primarul mai spune că obiectivele sale edilitare nu au nicio legătură cu campania electorală