CLUBUL ARTELOR OPEN MIND – CU GÂNDUL CĂTRE……

În fiecare an, încă din 1961, în 27 martie, teatre, instituții teatrale, facultăți de teatru, pe scurt, toate organizațiile dedicate artei dramatice, celebrează Ziua Mondială a Teatrului.

La fel ca în toate teatrele din lume, de Ziua Mondială a Teatrului, spectacolul va fi precedat de mesajul internațional pe care, la invitația Institului Internaţional de Teatru, o figură marcantă a teatrului universal îl adresează artiştilor scenei de pe toate continentele. Anul acesta, mesajul a fost transmis şi de nişte tineri talentaţi din  trupa  BOMBEI.

“Ziua  Mondială a Teatrului s-a sărbătorit pe 27 martie, dar eu consider că încă nu s-a încheiat şi eu i-aş spune SĂPTĂMÂNA TEATRULUI. ……….Mâine seară ,29 martie, la orele 19.00, la Clubul Artelor,îi aşteptăm pe severineni să ne susţină,să vină să vadă aceşti tineri extraordinari,fabuloşi,inteligenţi,formaţi la Palatul Culturii TH. Costescu. Profit de această ocazie să vă anunţăm şi următorul eveniment care va avea loc marţi ,pe 2 aprilie, o amplă manifestare ,de culoare a unei foste doamnă profesor, a Liceului Paulian,Polia Rădoi vine în faţa severinenilor cu o amplă expoziţie de pictură ,cu o lansare de carte...”, ne informează Daciela Mâţu Rotaru.