CAZURI DE CORONAVIRUS LA FABRICA DE CABLAJE AUTO

Stare de panică printre angajații celui mai mare angajator din Mehedinți! În doar două zile, trei muncitori au fost depistați cu noul coronavirus, iar alte zeci de persoane, contacți direcți, au fost trimise în izolare, acasă. Pentru moment, activitatea fabricii de cablaje auto nu a fost sistată, dispunându-se mai multe măsuri de protecție.


„Urmare a apariției celor trei cazuri de Covid, la salariații unei societăți din Drobeta Turnu-Severin, Direcția de Sănătate Publică a făcut următoarele recomandări: autoizolare la domiciliu, a tuturor persoanelor-contacte a persoanelor confirmate cu Covid, autoizolarea persoanelor, care au fost în același mijloc de transport în comun, triajul clinico-epidemiologic, realizat de personalul medical din cadrul societății. Orice persoană, care prezintă simptome de boală, va fi scoasă, imediat, din activitate, și izolată în spațiu adecvat.”, a declarat purtătorul de cuvânt al D.S.P. Mehedinți, Codruța Vochescu.


Cele trei cazuri de Covid 19 nu sunt singulare. În luna aprilie, alți doi angajați ai fabricii au fost infectați cu noul Coronavirus.
În cadrul fabricii de cablaje auto își desfășoară activitatea peste 4.000 de angajați, dispuși în trei schimburi.