ANGAJAȚI AI PRIMĂRIEI DROBETA TURNU-SEVERIN, INFECTAȚI CU COVID

Doi angajați ai Biroului de Cadastru au fost confirmați cu virusul SARS-COV-2, iar întreaga activitate a biroului a fost suspendată. Totodată, există risc de infectare și la structurile care au organizat flagrantul de luare de mită, de la sfârșitul săptămânii trecute.


Este alertă la primăria Drobeta Turnu-Severin, după ce doi angajați ai Biroului de Cadastru au fost confirmați cu virusul Covid19. Toți angajații direcției au fost trimiși în izolare, iar activitatea este blocată timp de două săptămâni. Cazurile de Covid au apărut fix la biroul în care s-a desfășurat, joi seara, flagrantul pentru luare de mită. Astfel, reprezentanții primăriei au trimis notificări și către DNA Craiova și DGA Mehedinți. Există risc de infectare și în rândul acestora pentru că procurorii au petrecut mai multe ore în acest birou.


În acest moment, sunt două cazuri confirmate cu Covid19 în cadrul primăriei municipiului Drobeta Turnu-Severin. În urma anchetei epidemiologice, au fost izolate la domiciliu trei persoane (contacți direcți cu aceste persoane infectate) și familiile celor infectați. Până în acest moment, nu am primit adrese de la DSP Dolj, în acest caz.”, declară purtătorul de cuvânt al D.S.P. Mehedinți, Codruța Vochescu.


Și șeful direcției de Cadastru, Cătălin Preduț (aflat în arest preventiv pentru 30 de zile) urmează să fie testat. Între timp, reprezentanții primăriei au dezinfectat instituția.