ANCHETAȚI PENTRU TRAFIC DE COCAINĂ ȘI CANNABIS

Percheziții în forță la mai multe adrese din Mehedinți! Cantități importante de cannabis, cocaină și hașiș au fost confiscate în urma acțiunilor. 30 de persoane au fost aduse la audieri, dintre care două au primit, deja, control judiciar.

30 de persoane au fost aduse la audieri în urma unor percheziţiilor derulate de polițiștii Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Mehedinți, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T.-B.T. Mehedinți.

Polițiștii Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Mehedinți, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T.-B.T.Mehedinți, au documentat activitatea infracțională a mai multor persoane bănuite de trafic și deținere de droguri de risc și mare risc.


“La data de 26 noiembrie a.c., polițiștii de combatere a criminalității organizate au efectuat 12 percheziții domiciliare, în județul Mehedinți și au pus în executare 30 de mandate de aducere.În urma perchezițiilor, au fost indisponibilizate 100 de grame de cannabis, 30 de grame de cocaină, 10 grame de hașis, 1.200 de grame de tutun prelucrat, 1.750 de euro, 21 de telefoane mobile, 10 grindere, precum și dispozitive de manipulare și cântărire de mare precizie.Față de 5 persoane, a fost dispusă măsura reținerii pentru 24 de ore, urmând să fie prezentate instanței de judecată, cu propunere de arestare preventivă.

Totodată, alte două persoane au primit măsura preventivă de control judiciar, pentru 60 de zile.Acțiunea a beneficiat de suportul de specialitate al Direcției Operațiuni Speciale din cadrul Poliției Române.La activități au participat polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Craiova și jandarmii Inspectoratului de Jandarmi Județean Mehedinți.Cercetările continuă pentru documentarea și probarea întregii activități infracționale.“, se arată într+un comunicat al IPJ Mehedinţi.