AJUTOR PREȚIOS PENTRU FOTBALUL MEHEDINȚEAN

Consiliul Județean Mehedinți întinde o mână de ajutor echipelor de fotbal de eșaloanele patru și cinci, pentru ca acestea să  facă performanță. Potrivit unei mai vechi decizii adoptate în forul legislativ județean, un număr de 23 de asociații sportive, dint tot județul, au primit echipamente sportive, precum și bani pentru a-și putea plăti arbitrajul și transportul. Reprezentanții celor 23 de asociații sportive și cluburi de fotbal și-au primit astăzi echipamentele și au semnat contractele pentru bugetarea propriilor echipe de fotbal.

Cei mai fericiți de noile echipamente, dar și de banii primiți pentru baremurile de arbitraj au fost cei care se ocupă efectiv de fotbalul din județ, primari sau președinti de asociații sportive.

Efortul financiar al Consiliului Județean Mehedinți se ridică la circa 200.000 de lei, dintre care 130.000 de lei costă doar echipamentele sportive. Ele sunt furnizate de o firmă de prestigiu în domeniu și au inscripționate numele asociațiilor sportive, localitatea, precum și numele și sigla Consiliului Județean Mehedinți.