ADRIAN CICAN, SUSȚINUT DE SEVERINENI

Echipa Pro România, primită cu brațele deschise în Drobeta Turnu-Severin! Adrian Cican, managerul Spitatului Municipal Orșova și candidat al formațiunii pentru Senatul României, a mers pe străzi, a discutat cu severinenii și le-a expus programul de guvernare. În schimb, reprezentantul formațiunii a primit garanția susținerii în data de 6 decembrie, la alegerile parlamentare.

O nouă zi de campanie pentru candidaţii Pro România Mehedinţi pentru senat a însemnat o nouă zi în care au primit garanţia ca vor avea parte de votul oamenilor în data de 6 decembrie, datorită rezultatelor prin care candidatul formaţiunii, care deschide lista pentru senatul României, Adrian Cican, le-a obţinut de-a lungul carierei.

Adrian Cican este, actualmente, manager al Spitalului Municipal Orşova, acolo unde a reuşit, în timp scurt, să facă performanţă din punct de vedere administrativ. Unitatea, pe care o conduce, tratează pacienţii bolnavi de covid, iar marea reusită este aceea că majoritatea pacienţilor infectaţi ajung, după spitalizare, să plece vindecaţi. Totodată, de când se află la conducerea unităţii sanitare, a reuşit să atragă numeroase proiecte europene, care s-au concretizat în achiziţionarea de aparatură performantă şi în oferirea de servicii medicale de calitate pentru pacienţi.

Adriana Cican are 53 de ani, este căsătorit, are doi copii şi este bunic, iar de-a lungul timpului, s-a remarcat ca fiind un om de echipă. Managementul spitalelor Caransebeş şi Orşova nu a făcut altceva decât să confirme ceea ce, în timp, Cican demonstrase deja: acolo unde există voinţă, lucrurile pot fi mişcate în direcţia potrivită. Candidaţii Pro România Mehedinţi se află  pe poziţia a treia pe buletinele de vot.