ACCIDENT MORTAL LA HALÂNGA

Un bărbat de 40 de ani și-a găsit moartea, într-un mod cât se poate de stupid, pe raza localității Halânga. Bărbatul a vrut să ocolească o baltă, a ieșit în DN 67 și a fost spulberat de un autoturism al cărui șofer nu l-a mai putut evita. Impactul a fost atât de violent încât pietonul a murit pe loc.

Accidentul s-a produs pe drumul dintre Drobeta Turnu Severin și Târgu-Jiu, în localitatea Halânga. Bărbatul este dintr-o comună de la 30 de km depărtare de Turnu Severin și se pare că plecase pe jos dinspre oraș, către casă. Mergea pe acostamentul drumului, iar la un moment dat a vrut să ocolească o baltă. A pășit într-o parte, în șosea și a fost spulberat de autoturismul de teren condus de un bărbat de 70 de ani din Motru. Șoferul povestește că ar fi trecut pe banda I să facă loc unei ambulanțe, moment în care s-a trezit cu pietonul în față și nu l-a mai putut evita.

La locul accidentului a fost che,ată o ambulanță, dar medicii nu mai puteau face nimic pentru viața victimei. Polițiștii au demarat o anchetă pentru a stabili în ce împrejurări s-a produs impactul.