ACCIDENT MORTAL PE CALEA FERATĂ 

Teribil accident, pe calea ferată, la Valea Cernei! Concret: un taximetrist, care transporta doi pasageri, la o trecere cu calea ferată, semnalizată cu indicator de oprire, nu a respectat semnificația indicatoarelor și a fost lovit în plin de un tren, care se deplasa pe direcția Timișoara- Drobeta Turnu Severin.  În urma coliziunii puternice, unul dintre pasageri a decedat, iar cel de-al doilea a suferit multiple traumatisme.  

Impact dezastruos pe calea ferata la Valea Cernei.  Un taximetru de 45 de ani din municipiul Orsova, care care transporta 2 pasageri, nu a respectat semnificația indicatoarelor  la o trecere de cale ferata și a fost lovit de un tren marfar. În urma coliziunii, pasagerul din dreapta fata, de 57 ani, a decedat, in ciuda manevrelor de resuscitare.

La locul accidentului au fost imobilizate o  autospeciala de stingere cu modul de descarcerare, o ambulanță SMURD și 2 SAJ-uri . Soferul , cat si cel de al doilea pasager au fost transportati de urgenta la spitalul municipal din Orsova. 

Atât taximetristul, cat  și conductorul locomotivei au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. Oamenii legii continua cercetările pentru stabilirea cauzelor și împrejurărilor care au dus la producerea evenimentului.

Pe numele soferului vinovat a fost intocmit dosar penal pt infractiunea de ucidere din culpa.