ȘTEFAN POPA POPA’S: ’’AU VENIT CIURUCURILE DIN OLTENIA”

Declarații incredibile la un post de televiziune, ale ” ciurucului” Ștefan Popa Popa’s! Acesta a numit, în repetate rânduri, oltenii ’’ciurucuri’’, declarând că oltenii au stricat echilibrul din Timișoara.

Stupefiat de cele declarate a fost și Tiberiu Ciobanu, moderatorul emisiunii, cât și miile de telespectatori. Printre aceștia numărându-se și viceprimarul Daniel Cîrjan, care a reacționat imediat!În urma declarațiilor, chiar moderatorul emisiunii i-a atras atenția artistului, care, însă, și-a menținut aprig punctul de vedere.

Aceste declarații au stârnit nemulțumiri ale telespectatorilor, care au asistat indignați. Printre persoanele care reacționează dur la cele spuse de caricaturistul Ștefan Popa Popa’s  se numără și Daniel Cîrjan, viceprimarul liberal al municipiului.

Nemulțumirea și indignarea acestuia este cu atât mai îndreptățită, cu cât, Ștefan Popa Popa’s este cetățean de onoare al municipiului Drobeta Turnu-Severin, la Palatul Culturii Teodor Costescu existând chiar o sală care îi poartă numele.