BANATUL AȘTEAPTĂ STUDENȚI MEHEDINȚENI

Au început înscrierile la facultăți. Ai absolvit liceul și vrei să urmezi o facultate utilă? Universitatea de Științe Agricole și Medicina Veterinară din Timișoara, vine cu o ofertă educațională bogată și totodată plină cu multe facilități pentru doritorii din Mehedinți și nu numai.

Universitatea de Științe Agricole și Medicina Veterinară oferă studenților săi un număr de 1516 de locuri cu cinci  cămine studențești, o cantină, bibliotecă, bază sportivă, mini market, cafenele, iar fermele aferente sunt aproape de Campus.

În anul 2014, Campusul a primit certificat de excelență pentru Best Campus, oferit de Oxford University UK. În  octombrie 2010, facultatea a fost evaluată la nivel european,iar în 2015 a fost acreditată. Diploma absolvenților este recunoscută în țările U.E, oferind, astfel, posibilitatea profesării atât în țară, cât și în străinătate.

Pentru cei care doresc să se înscrie la Univeristatea de Științe Agricole și Medicina Veterinară din Timișoara,o pot face în perioada 8-26 iulie, între orele 8.00-16.00, la Colegiul Tehnic Decebal, din municipiu.