’ELIXIR’’, PE SCENA PALATULUI CULTURII

Piesă de teatru, de înaltă ținută, pe scena de spectacole a Palatului Culturii ’’Teodor Costescu’’! Cunoscuții actori români, Maia Morgestern și Marius Bodochi, vor pune în scenă piesa de teatru, intitulată sugestiv ’’ Elixir’’.

Severinenii sunt așteptați, mâine, de la ora 19:00, la teatru, pentru a lua parte la un eveniment de excepție. ELIXIR este tipul de spectacol care scoate în evidență actorii. Povestea spectacolului: un cuplu se destramă, ea pleacă peste ocean, în Canada, el rămâne în Paris. Ea dorește ca ei să rămână în continuare prieteni. De precizat: ea era avocat, el era psihanalist. În conversațiile lor intervine, la un moment dat, și o prietenă/colegă de-a ei.Care este rolul acestei prietene și cum se termină totul rămâne să descoperiți singuri, marți, 18 iunie, la Palatul Culturii, din Drobeta Turnu-Severin.

Piesa de teatru, în regia lui Marcel Țop, având în distribuție actori iubiți de public precum Maia Morgenstern și Marius Bodochi, se anunță a fi un eveniment de o înaltă ținută culturală.

Biletele sunt puse în vânzare la Agenția Teatrală, situată la intrarea în sala de spectacole a Palatului Culturii ”Teodor Costescu”, prețul unui bilet fiind de  60 lei, indiferent de locul în sală.