PREȘEDINTELE USR MEHEDINȚI, SUSȚINE CĂ A FOST BĂTUT MĂR DE ADVERSARII POLITICI

PSD recurge la gesturi extreme în Mehedinți! Pe ultima sută de metri a campaniei electorale, Partidul Social Democrat este târât într-un scandal de proporții. Prședintele USR Mehedinți, Claudiu Chiriac, îi acuză pe social-demcorați că l-ar fi bătut.

Văzând că pierde teren la acest scrutin elctoral, PSD recurge la gesturi extreme. Inițial, președintele formațiunii politice, Aladin Georgescu i-a amenințat pe primarii PSD, că le taie fondurile de la Consiliul Județean, dacă nu vor aduce voturi multe pe data de 26 mai. Dacă metoda nu a funcționat, s-a trecut la etapa următoare: eliminarea micilor pericole din calea social-democraților. Zis și făcut! Președintele USR Mehedinți, Claudiu Chiriac, susține chiar pe pagina de socializare a USR Mehedinți că ar fi fost snopit în bătaie.

Violența este ultimul refugiu al incompetenților și al hoților. Când știu că oamenii s-au săturat să fie furați, aplică violența asupra celorlalți competitori. Zilele trecute voluntarii Alianței 2020 USR PLUS au fost amenințați și înjurați de către echipele PSD, în frunte cu aleșii locali. Văzând că nu ne lăsăm intimidați, au trecut la fapte. Cei care votați PSD sau care nu mergeți la vot pentru că “toți sunt la fel”, sunteți de acord ca țara să fie condusă prin violență? Nu ne lăsăm, vom continua până scăpăm de ei!”, postează USR Mehedinți pe pagina de Facebook Am încercat să obținem punctul de vedere al liderilor PSD Mehedinți cu privire la acest subiect, însă dialogul este blocat pentru redacție Tele 2 Drobeta.

„Bărbatul s-a prezentat noaptea trecută la Secția UPU a Spitalului Județean Drobeta Turnu Severin, la ora 01.50, a declarat că a fost agresat de persoane neidentificate, nefiind necesară internarea. Poliția municipiului a fost sesizată de unitatea medicală. S-a întocmit un dosar de cercetare pentru lovire sau alte violențe și se continuă cercetările pentru identificarea autorilor și stabilirea împrejurărilor în care bărbatul a fost agresat. Persoana în cauză nu a formulat plângere scrisă până în prezent”, informează Poliția Municipiului.