vaspav it consulting
Economic

Drobeta Turnu Severin, pe harta IT din Romania

Unul dintre cele mai mari proiecte de dezvoltare web și marketing online își are originile în Drobeta Turnu Severin. Proiectul se numește VasPav IT Consulting și se axează pe servicii de marketing online, optimizare SEO și dezvoltare web, oferind servicii de calitate și ieftine, deviza lor fiind „Susținem antreprenorii din România”.

Au reușit să colaboreze cu companii mari încă de la lansare!

vaspav it consulting Directorul general al VasPav IT Consulting, Mihai Vasilan, spune că acest proiect a durat 6 luni pentru a putea fi lansat, iar din Ianuarie 2017 până în prezent (Aprilie 2017), a reușit să ofere servicii de marketing online și dezvoltare web pentru companii precum: Azochim (cel mai mare producător de îngrășăminte din România), Achilles Heel (singurul producător din România de protecții de încălțăminte în timpul condusului), GUAM (magazin online dedicat produselor anticelulitice), Tudor Group International (cel mai important transportator din Mehedinti), VioTur (cel mai activ transportator din România), ForajePuturi Asperforom (cea mai importantă firmă din Dobrogea axată pe servicii de foraje), Hawk Social Digital Marketing (companie din America axată pe marketing digital), ș.a.m.d.

 

VasPav IT Consulting sustine antreprenorii din Romania!

Un site de prezentare dezvoltat de ei, alături de o strategie de marketing, promovare online și optimizare SEO poate să coste maxim 1.050 lei, iar asta nu e tot. Directorul general, Mihai Vasilan, spune că oferă servicii la reducere dacă compania este nouă și realizată de tineri.

Vasilan Mihai: „Pentru a susține tinerii antreprenori din România trebuie să oferim disponibilitate, prețuri avantajoase, rezultate și consultanță eficientă, iar noi asta încercăm să facem. Vrem să susținem tinerii antreprenori, iar împreună cu rezultatele lor să creștem și noi.”

Magazin online sau site de prezentare?

Orice site de prezentare sau magazin online achiziționat, vine împreună cu strategia de marketing, optimizare SEO și consultanță gratuită. Oltenia se află de acum pe harta IT din România, iar proiectul se pare că este într-o continuă creștere.

Compania a fost fondată cu sprijinul a 5 tineri antreprenori din România, aproape toți dintre ei au avut ocazia de a colabora cu companii din afară, cum ar fi Statele Unite ale Americii sau Germania. VasPav IT Consulting avea să cucerească într-un timp foarte scurt piața de marketing din România, având în primele 3 luni de activitate contracte cu diverse companii mari din țară, cum ar fi gigantul producător de îngrășăminte, Azochim.

Sursa Wikipedia

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

5 × 5 =